Avui des de casa podem fer...
Recopilació d'activitats diverses que es poden fer durant el període de confinament
La selecció de propostes es regeix per les següents normes:
- Pots donar suport a 10000 propostes.
- Pots crear fins a 1000 propostes.
- Cada proposta pot acumular més de suports
Nova recepta ràpida i deliciosa: Ensaladilla Russa
Nova recepta ràpida i deliciosa: Ensaladilla Russa
La Cristina Roig ens ha preparat un plat ple de sabor ideal per aquests dies de confinament. A nosaltres se'ns fa la boca aigua!
Ingredients:
- 300 grs o 2 patates bullides amb pell i tallades a dauets
- 150 grs o 2 pastanagues ecològiques bullides
- 75 grs de pèsols bullits (250-300 en baina)
- 60 grs de tonyina en conserva
- 130 grs de maionesa amb una mica d'oli de la tonyina i una culleradeta de mostassa a l'antiga
- 16 olives farcides
- Bastonets de pa cruixent per acompanyar
Elaboració:
1- Rentem molt bé les patates i les posem a bullir amb aigua freda i una mica de sal. Jo també hi poso unes quantes baines dels pèsols, li donen molt gust i així les aprofito (la resta no les llenceu si feu caldo les podeu utilitzar).
2- Quan arrenca el bull afegim la pastanaga pelada sencera. Deixem bullir uns 20 minuts fins que punxem i veiem que està tou.
3- Amb una mica de l'aigua de la cocció anterior bullim els pèsols durant uns 5-7 minuts. En el meu cas, eren pèsols collits el dia anterior i, per tant, eren molt tendres. Amb 5 minuts d'ebullició n'hi havia prou.
4- Pelem la patata i la tallem a dauets. Amb la pastanaga fem el mateix.
5- Barregem tots els ingredients menys les olives que les utilitzem per decorar.
6- Emplatem i ja estarà llest per menjar!
Bon profit!
https://www.facebook.com/TurismeBaixLlobregat
Reportar contingut inapropiat
Aquest contingut no és apropiat?
0 comentaris
Deixa el teu comentari
Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.
Carregant els comentaris ...